• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Intressant film

  Den här filmen visar exakt det jag har funderat på under lång tid, men aldrig riktigt egentligen har tagit reda på. NÄR exakt hoppar hästarna av och nu menar jag inte att "där, i den punkten" utan när exakt benen tar i och hoppar (svårt att förklara men ni fattar när vi ser filmen). Ärligt talat, kolla in vilka extremt vältränade muskler de måste ha för att orka hoppa hinder, efter hinder, bana efter bana, dag efter dag. Helt sjukt egentligen. Och vilka påfrestningar det är! Holy shit! Det är en väldigt intressant film som är filmad med höghastighetskamera under OS där man ser minsta lilla grej. Intressant, som sagt!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.