• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästplaner denna vecka.

  De är egentligen inte så avancerade. Jag tänker försöka rida alla så många dar som möjligt; på tisdag och torsdag även hingsten. Just nu ser det ut såhär, antal:
   
  Mån: 3
  Tis: 4 (varav jag rider 3)
  Ons: 3
  Tors: 3-4
  Fre: 3
  Lör: 0
  Sön: 3
  Hoppas jag kan hålla detta nu! :)
   
  Idag har jag ett uppföljningsmöte i eftermiddag och innan dess ska alla var motionerade och klara. På fredag är det också möte, men på förmiddagen. Då blir det tyvärr ridning efteråt och även om det blir lite småtufft så måste alla ridas då jag inte är hemma på lördagen = vilodag.
   
  På tisdag får jag en hjälpande hand av Marielle. Uppskattat!
   
  Utöver det så lär väl veckan rulla på. Inga konstigheter och inget annorlunda. Man kan iofs hoppas på att snön smälter illa kvickt, för nu har hästarna inga snösulor längre så det blir lite "låst" vart vi kan rida; inte så mycket i skogen eller ängar alltså.
   
  Om de ringer och ber mig jobba ser givetvis dagen i så fall annorlunda ut. Då blir det ridning på eftermiddagen istället, men inget är bokat just nu utan det blir dag för dag i så fall.
   
   


  Kommentarer
  Noomie Sundell

  Det suger när man inte har många alternativ att rida på! Vår skog är tex. ren isgata nu och ridhuset är stängt mån-tors fär att de ska installera sprinklersystem. WHAT TO DO?! :(

  2013-03-11 @ 11:28:13 | URL: http://lexx.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.