• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästeriet

  Jag och Amy började med att rida Aleccis och Pärla. De gick i byn och på andra sidan vägen, hyfsat lugnt men ändå i alla gångarter och sådär. Aleccis var lite taggad men annars var det väl inget direkt annorlunda jämfört med andra dagar. Därefter gick hästapållen tillsammans med Marielle och hennes ponny. Kul för mig med sällskap hela dagen och även för hästarna. (:
   
  Amys collage från dagens ridning. Uppe till vänster håller vi på att/har precis/ska vi rygga, därav lite extra fula haha. Vänster nere så är det inte jag som drar ner henne sådär, utan hon la huvudet så = lösa tyglar när vi skrittade av. Hon är rätt fin faktiskt, Aleccis. :)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.