• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästeri

  Det blev ridning och det ångrar jag verkligen inte! Ett av de bästa passen hade vi idag - kul! :) Denna häst fick lite nya uppgifter idag och det var inga problem. Vi började med att möta Marielle med hennes ponny och han var jätterädd för X, haha! Det var lite gulligt faktiskt. Sen blev de kompisar så det var skönt att det inte var några kemiska (haha) problem mellan dem. Trevligt värre!
   
  Nu blir det middag. Denna gång av det mindre nyttiga slaget; nämligen våfflor :P (Vi behöver äta upp grädden, och då fick det bli så.)
   
  Igårkväll/inatt innan jag skulle somna låg jag och tänkte på Mellonie. När man ligger så och funderar och minns så kommer saknaden tillbaka igen. Trevligare ponny har jag aldrig träffat, och det kommer jag nog aldrig heller att göra. Hon var så extremt go, snäll, medgörlig, nyfiken och lättlärd! Verkligen perfekt familjeponny!
   
   


  Kommentarer
  Anonym

  Hej! Du är inte intresserad av en ny bloggdesign? (trots att den du har är jättefin, haha!) Jag säljer nämligen och det skulle vara jätteroligt om du ville läsa mer i detta inlägget :D :
  http://slowmotionphoto.blogg.se/2013/february/kopa-design-2.html#comment

  2013-03-15 @ 22:46:08
  Aili

  Kul med ett bra pass! :)

  2013-03-16 @ 05:59:54 | URL: http://ailis.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.