• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästeri, hästerá

  Bra dag! Häst1 har gjort sådana framsteg nu! Mognat, litar på sig själv och är stabil - nöjd! Och vi är snart inne på sista veckan tillsammans.
   
  Pärla var nästa häst ut och jag tänkte att hon skulle gå lite lugnare efter gårdagens galoppintervaller. Vi kom ner mot byn sen blev vi ståendes, haha. Stod och tjötade med Amy med dotter och hund länge, men sen rörde vi oss vidare. Vi kom väl knappt 200 meter kanske innan vi blev ståendes igen. Denna gång mötte jag min mor i bil och så skulle vi tjöta igen allt sedan sist, ungefär. Sen red vi vidare och kom hela vägen hem.
   
  Aleccis var finare än sist men hon var väldigt på idag. Vi körde lite större tempoväxlingar i galopp och sen "lärde" hon sig ju det, haha, och tänkte länga på eget intiativ. Så då blev det lite kaninskutt när hon inte fick det. Nej, men hon var lite mer på jorden idag (älgarna börjar förhoppningsvis dra sig ur skallen). Vi gjorde något galoppombyte med och det behöver vi verkligen träna mer på.
   


  Kommentarer
  mlie

  oh vilken fin häst

  2013-03-29 @ 14:31:25 | URL: http://mlieaxelsson.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.