• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästarna

  Nu är alla ridna och klara för dagen. Skönt! Idag tog det emot lite då jag var väldigt trött och vädrer inte visade sin nästa sida. Men när jag väl kom ut så rullade det på. Häst1 är dessutom som en helt annan häst och det känns ruggit bra!
   
  Pärla och jag red ner mot byn, upp i skogen, skrittade uppför "Himlabacken", travade och galopperade bort till vändplanen och red samma väg tillbaka. Hon var fin, men jag önskar lite mer intresse framåt från hennes sida. (Jag har JÄTTESVÅRT för att hålla om henne i breda sadlar... Kan spela in i varför jag inte riktigt får fram henne tillräckligt.)
   
   
  Aleccis var lite bråkig idag. Hon dummade sig för stenar(!) flera gånger och det är den rundan vi har ridit allra, allra mest = stenarna har hon sett regelbundet i typ åtta månaders tid. Hon vände och hade sig, precis så som hon gjorde förrut men lite värre vilket var lite störande då hon inte gör så längre! Eftersom hon dessutom var värre så blev jag lite provocerad av det och krävde verkligen arbete av henne sedan. Bestämt och hon slapp inte undan någonting! Även om hon var lite spänd så var hon ändå riktigt fin (svårt att förklara) och var arbetsvillig. Även om det inte var det gladaste passet vi har haft så var det ändå nyttigt och jag är nöjd för jag fick igenom något = henne.
  Det blev ett ganska kort men väldigt effektivt pass och jag var helt slut i både ben och mage efteråt. Trevlig känsla, ändå. :)


  Kommentarer
  Erika

  Fin blogg! Kika gärna in i min å släng in någon kommentar! ;) Hur fick du in de hoppande hästarna i din bakgrund? :O Snyyggt!

  2013-03-29 @ 23:38:34 | URL: http://erikarider.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.