• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästarna idag

  Marielle red återigen Aleccis idag, och förutom hennes (hästens alltså, hähä) sista taggande och giraffande i sista galoppen, så gick det himla bra tycker jag! Hon rider henne jättebra och jag tänker minsann försöka få henne att prova att hoppa henne framöver. Kan va kul för min del att se henne från sidan. :)
   
  Jag red Pärlahäst och ja, vad ska man säga? Ett ganska vanligt pass på en ganska vanlig Pärlahäst ;) Jag älskar henne över allt annat och vi tuffade runt och hade det rätt trevligt. Eller väldigt trevligt faktiskt!
   
  På två dagar har jag fått rida med sällskap tre gånger - HUR lyxigt?! Helt underbart trevligt, faktiskt. Jag hade nästan glömt bort hur det var, men nu minns jag igen. Det ska bli fler sådana ridturer nästa vecka. Trevligt värre!
   
  Efter den turen red jag hingsten och han var riktigt fin idag. Inga dumheter från hans sida och jag kunde utan problem sitta kvar. På söndag rids han igen, och då ska vi se hur många fler gånger han ska ridas innan det är dags för hela höstens, och vinterns, mål. Vilket är nästa helg!
   
   
  Nu ska jag faktiskt ställa mig och göra paj, och den ska vi gotta i oss under Gladiatorerna om en timme. Hallonpaj blir det, med smuldeg, mums! Det blir mysigt, och vad vi ska tjocka till oss. Senare ikväll blir det raggen på stan. En ganska vanlig helgkväll, med andra ord.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.