• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästarna

  Tidigare hade jag gått upp tidigt och ridit, alternativt ridit sent - bara för att hinna. Men denna påsk tänkte jag inte stressa utan eftersom vi har mycket planer denna helg så tänkte jag att jag med gott samvete skulle låta hästarna få ta det lugnt om det inte skulle finnas tid för ridning. Men så fanns det en lucka och eftersom vädret var toppen så blev det ridning av båda idag - även om det inte var de bästa förutsättningarna eftersom jag hade rätt mycket tidspress.
   
  Pärla: galoppintervaller, hon blev jättesvettig och kämpade på bra, men jag har svårt att stå bra och hålla om henne. Hon behöver få upp flåset bättre och även magen(!), haha. Så vi kämpar vidare. Förhoppningsvis kan jag låta henne rulla på i intervaller ett par gånger i veckan och snart vill jag även börja hoppa!
   
  Aleccis: dressyr på ängen. Egentligen hade jag inte tid att rida men vi pusslade lite och eftesom jag skulle bli fotad så stressade jag hellre än att strunta i det. Jag är lite "skadad" sen jag red in och utbildade hingsten och har därför börjar vara väldigt noggrann med att berätta vad jag gör och varför (samt alla tusen miljoner fel jag gör). Så när jag då pratade hela tiden så var jag inte 100% fokuserad och tyvärr glömde jag att rida med benen idag så bilderna blev inte så bra. Men med tanke på att det var lite bråttom och sådär, så var ändå Aleccis fin och trevlig. Hon är i vanliga fall känslig på stämning osv (inte för att jag stressade med/på henne, men ändå). Det blev mer som en halvdan uppvärmning; skritt, trav, galopp samt förvänd galopp i båda varven - that's it. (Och nog för att jag brukar ha kass sits, men idag var det fan katastrof! Helt sjuk dålig var den... Störanade.)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.