• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Har gått och blivit kääär

  Alltså... Nu sitter jag här igen. I den där sitsen som jag vet att många andra hästmänniskor gör regelbundet. Jag har hittat en häst! Och jag vill ha den... Skit också att jag inte är rik vad gäller både pengar, plats, tid och gärna även kunskap.
   
  Nej, jag VILL inte ha (äga) tre hästar. Det är för mycket för mig då jag får dåligt samvete om jag inte hinner med alla vilket jag skulle varit supernoga med (och är) och det gäller framför allt hästar i tävlingskondis (som jag alltid försöker ha mina hästar i). Såattääh, njae. Det blir inget med det. Sen vill jag ju inte byta ut någon av mina nuvarande och därför blir det inget. Men jag håller mina tummar här i smyg och hoppas att hästen inte blir såld (haha) så kanske man kan drömma om att det på något sätt skulle gå ändå... Fast, nej.
   
  Vad det är för något? Mjo... Nu är det ju då så att jag inte vill att hästen ska bli såld (HAHA) så därför tänker jag inte göra reklam för den. Men ett par saker är underförstådda då jag alltid letar efter en viss kategori när det gäller hästar. Dessa är STO och UNGHÄST. Dessutom har hästen en lite extra kul färg, men that's it. Eller förresten, en sak till! Denna häst är inte svenskfödd.
   
  Ingen som sitter på en slant pengar, tid, kunskap osv som kan tänka sig skänka det eller? :D Höhöhö, nu skulle ni bra gärna vilja veta vad det är för något va? Men tyvärr är jag tråkig och kniper käft. :]
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.