• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • GULDHÄSTAR och sadelfunderingar

  Pärla var helfin idag! :) Älsklingshästen <3 Jag försökte dressyra med kortare tyglar (har stora problem med att alltid ha för långa tyglar) och rätt som det var så var de lika långa igen, men hon var faktiskt himla fin. Åh, vill kunna rida henne hårdare och hårdare. 50 minuter. Jäkla skitsnö till att vara hemskt underlag när de inte har snösulor..!
   
  Aleccis var också skitfin, framförallt i början. Vi köttade på rätt ordentligt och efter en saftig lång, långsam galopp på både rak mark och uppförsbacke så märktes det att det var lite jobbigare efteråt. Då var hon inte riktigt lika lugn och mjuk men i början var hon äckligt fin! Var bara att sitta och njuta medan hon nöjt frustade och låg kvar i en perfekt galopp. Mums! 1 h 20 minuter.
   
  Egentligen finns det inget att klaga på över hästarn idag. Gött och det känns även himla bra att ha motionerat alla idag igen. Feels good.
   
   
  Vet ni vad jag har gjort? Jag har visat intresse för 2-3 sadlar och en av dem är till och med köpt = betald, men har inte kommit än. Hoppas, hoppas, hoppas den passar någon! Det är vid bom på den iaf, så det vore förjäkligt om den klämmer. Men sen finns det ju tusen andra saker som kan vara fel. Aja, bara be om hjälp (haha) när den ska kollas så man får lite opartiska åsikter med. Den anländer inte förrän nästa vecka, så nu blir det att vänta (igen).
   
   
  Den andra sadeln är likvärdig, dock lite "fulare" att se på rent utseendemässigt. Den är inte i dåligt skick, men jag tycker denna är snyggare att se på (iaf på bild). Än så länge vet jag inte om det blir någon affär med den andra. Det var lite oklarheter gällande den, men det är bara att hoppas. Ju fler man har att välja mellan desto bättre (och någon gång måste man väl hitta någon som passar helt och fullt.)
   
  Sen vore det faktiskt bra/kul att ha en dressyrsadel också. Liksom tvinga till sig en bättre sits bland annat - har jag både fått höra och även läst fler gånger på kort tid nu så då stämmer det väl, haha. Stackars plånboken bara...


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.