• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Göra av med pengar

  Vet ni vad det kostar att få ett läkarintyg?! (Jusstefan, måste hinna förbi glasögonaffären med... Papper, papper, papper!) Alltså, jag har pappren hemma, faktiskt till och med bredvid mig just nu. Det är frågor på två papper; fram och baksidan, där man gör ett kryss - antingen i ruta "JA" eller "NEJ".
   
  För att träffa en läkare som kryssar i "NEJ"-rutorna och skriver sin signatur så måste jag betala 850 kr(!). Haha, tur jag inte har bättre saker att lägga de pengara på... -.-' Detta ska jag i alla fall göra mitt på dagen och därefter blir det rideliridning. Hoppas sadeln hinner komma under dagen!
   
  Jag nämnde sist att Aleccis nästa pass ska bli dressyr. Men det blir kanske inte så. Det beror nämligen på om jag får sällskap idag eller inte; får jag sällskap rider vi ut, får jag inte det så blir det dressyr. Blir det ingen dressyr idag så bli det det imorgon.
   
  Nu är jag i alla fall i full gång med att tvätta! Det är inte så himla roande, men betydligt trevligare när det är klart sedan. Skön känsla med tom tvättkorg. (:
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.