• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Goda jobbchanser?  Kommentarer
  Noomie Sundell

  Det är ju det. Klarar inte heller av sånt, egentligen. De har ju i stort sett bara kortkortkort på sig och något som täcker tuttarna typ. Förra året var det en helnaken brud (bara trosor tror jag) som hade helkroppsmålning. Sorgligt att de måste ha sånna där för att få folk titta på sina bilar typ. Haha, ne, men killarna gillar det ju och det är väl för att dra mer folk och få in mer pengar... Det enda man vill som sån modell är ju att vilja att alla killar/män/guybbar ska sätta på en typ.^^, Skulle aldrig utsätta mig för något sånt... /x

  Amen det ska jag nog komma ihåg serru!((: Kan ju gå in och extrakolla i kommentarerna via mobilen om jag misstänker att det är ni^^, Vi har (om vädret tillåter) en mörkblå skyline r34 gtt med kolfiberhuv. Om vädret inte tillåter vettifan vad vi kommer i(x
  Race blir det till 99%. Men brukar få reda på när och var via folk eller sms ett litet tag innan det börjar typ. För att slippa polisen osv. Vi får väl se hur lyckat det blir, haha(:

  2013-03-28 @ 13:08:14 | URL: http://lexx.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.