• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • God morgon snoriga värld

  Som jag har skrivit två gånger tidigare så ska jag ta min sega kropp och rida alla hästar idag. Som tidigare dar hoppas jag återigen på att piggna till mer efter några timmars luft och motion, även om allt faktiskt är och blir mycket jobbigare när man inte är riktigt fräsch.
   
  Utöver det står samma planer på eftermiddagen som det gjorde igår - nämligen inga. Tortellinigratäng till middag och om det är lite extra synd om mig kanske jag förtjänar lite glass efteråt. ;) Nej nu spårar det ur och det innebär väl att jag egentligen inte har något vettigt att skriva. Hjärnan arbetar i gyttja där uppe och det går tröögt.
   
  Dagens höjdpunkt blir i alla fall att rida Aleccis. Ser fram emot det, men hon är som vanligt sista hästen ut och innan det är hennes tur jag väl gjort av med all den energin jag har lyckats lagra upp. Det kan oavsett vad inte bli sämre än igår och det är ju alltid något!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.