• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Giraffhästen

  Idag var Storhäst väldigt spänd, något stressad och hon stod emot som tusan. Varför? För att vi red samma runda som när vi blev jagade av älgarna. Jag behövde vara på henne en del och det var inget bättre pass, men inget skitdåligt heller. Imorgon har hon en planerad vilodag och därefter ska vi försöka oss på ett dressyrpass. Måtte underlaget palla. (Vad man blir begränsad utan snösulor! -.-')
   
  Av nyfikenhet startade jag appen Runtastic som jag använde ganska flitigt förut och detta är dagens runda i siffror. (Jag visste inte hur man printade skärmen först, därav foton på fånens skärm. Sen försvann det jag ville ha printat när jag väl tog reda på hur man gjorde och ja, därav lite olika varianter, haha.)
   
   
   
   
  Sammanfattning: drygt 1,1 mil, knappt 1 h 25 min, 640 kalorier och grönt är då skritt, medan gult och rött är trav och galopp - inte exakt sådär i färgerna med gångarterna då vi tempoväxlar lite och sådär, men ett litet hum. Vi hade mycket galopp och ganska mycket samlad men som sagt en del tempoväxlingar och sådär. Det jag personligen tycker är allra roligast att se är rundan på kartan och även hur långt det är. Det är svårt att gissa så därför är det skitkul och intressant att mäta.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.