• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fyra fall på elva dagar

  Idag har jag blivit avslängd... IGEN. Alltså, fyra gånger på elva dagar?! Det är mycket. Det började med att vi tränade lillhingsten genom att rida i ridhuset inför framtida mål. Han är mötesskygg precis som många andra hästar, och en av gångerna han gjorde en 360 satt jag inte kvar utan åkte raka vägen ner i manegeunderlaget.
   
  Han var inte dummare än att han lärde sig detta tills idag. Idag har jag inte bara "kanat" av, utan han har ansträngt sig till det yttersta och två gånger slängde han av mig. Första gången i en djup bock där jag (uppenbarligen) inte satt tillräckligt upprätt utan åkte rutschkana ner i snön med näsan före. Andra gången var en sådan jäkla katapult med spark, bock och hela skiten och jag dansade ner på marken i ett ordentligt pladask. Innan dessa idéer var han riktigt fin, och efter så fick vi till ett par varv som "dög" haha, nejdå, men vi ska nog skruva upp motionen för denna gosse nu för det är inte långt kvar tills det är dags och innan dess måste han fan ge sig vad gäller dumheter och fasoner! Det är verkligen en fin kille när han skärper till sig.
   
  Aleccis är som bekant skydlig till den fjärde avsittnigen. Det måste vara något av ett personligt rekord i antal avramlingar på få dagar. Nu får det minsann räcka! Min kropp är ganska tilltygad vid det här laget. Hähä, dags att börja rida min gamla häst igen så man sitter kvar, kanske? :P
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.