• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fredagsplaner

  Mina planer för denna dag är att först och främst gå på ett möte. Jag hoppas att det inte blir för utdraget, utan att det flyter på. För efter det så ska jag och samma kompis som igår, rida Pärla och Aleccis. Tidig förmiddag ska jag därefter infinna mig i nästa stall och rida hingsten. Eftersom han ska ridas mer intensivt nu (varannan dag, förhoppningsvis) så blir det fyra hästar - två hästar - fyra hästar - två hästar, alltså varannan dag fyra och varannan dag två. Detta blir ju inte så smart planerat, så istället ska jag skjuta fram en häst så det blir tre - tre - tre, istället. Det blir bra mycket hälsosammare och bättre rent tidsmässigt. Därav att hästplanen ändras lite just idag. Annars har hästeriet för den här veckan hållt sig till planerna, förutom att det inte är jag som har ridit Aleccis nu igår, och idag.
   
  Senare i eftermiddag hoppas jag att vi, jag och min sambo, kommer på att göra något. Det är så svårt att komma på vad man ska hitta på då det mesta kostar ganska mycket pengar, men även borde planeras lite. Men vi får se vad det blir av dagen. Ikväll hoppas jag att vi kan bänka oss framför Gladiatorerna, haha, det har blivit lite av en vana nu på fredagskvällarna.
   
  Igår skickade jag även iväg ansökan till kursen. Det finns totalt 8 platser - HOPPAS nu verkligen att en av dem går till mig!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.