• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fredagsnöje

   Jahapp, idag börjar jag dagen med en undersökning och därefter rider jag mina båda häststållar. Hoppas på att vädret är inbjudande och att det inte är så ruskigt blåsigt som det har varit nu det senaste. God morgon, förresten!
   
  Bilden nedan är tagen för nästan exakt ett år sedan, nämligen 24 mars 2012. Ni ser ju själva! T-shirtväder, och jag har för mig att det var mer än +15 grader! Helt jävla sjukt. I år är det vinter och förra året var det varmaste tiden på hela året (typ). Nu får fasen vädergudarna (eller nåt) skärpa till sig! Då gick hästarna nakna (dagtid), nu går de med 300g vintertäcken...
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.