• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fina hästar!

  Aleccis var ofokuserad. Jag får inte ur de där älgarna ur skallen på henne?! Vi började med att träna halter och så fort vi stod still så "letade" hon efter dem. I traven var hon också ofokuserad och när hon inte gav mig önskad det-jag-bad-om så tyckte jag det var dags att kräva lite så då var jag på henne lite mer och då lossnade det bra faktiskt. Vi red på en liten rektangel; både på "spåret" och två volter. Förvänd (på den lilla rutan - hon klarade faktiskt det!), rätt galopp ställd inåt. I traven ställde jag även utåt och hon var mjuk och fin. Över lag fin, men jag gillar inte de där älgtankarna hon sparar på... Jag gillar inte heller att hon går mot hand i halter och avbrott. Har provat det mesta nu känns det som, men blir ändå inte klok på vad jag ska göra för att hon inte ska göra det..? Blir till att googla helt enkelt. Förresten så fick hon va naken idag! :]
   
  Pärla och jag red barbacka i byn. Även hon naken och dagen till ära hade vi det rosa träset (rosa detaljer) och D-ringbettet med kopparrullar. Hon var så jädra fin!! Traven var kalas flera gånger och jag lyckades även hitta tillbaka till den efter skritt eller galopp eller något annat som störde den formen. Ibland så såg/hörde hon andra saker som hon då la fokus på (tillåter henne pga åldern, vet ju inte exakt hur väl hon ser/hör så för säkerhetsskull får hon titta/lyssna lite mer) och blev du "som vanligt", men annars var hon som sagt skitfin! Älsklingshästen :')
   
  Bild från idag, när vi skrittade av. Hon fick skritta av utan att bära runt på mig idag (så jag kunde fota henne, höhö, men fick typ ingen bra bild för solen var för skarp eller så tittade hon på rådjuret åt fel håll).
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.