• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Detta vill jag just nu

  Förutom att bli frisk omedelbums, så vill jag att de ska höra av sig och säga att jag är antagen på den där kursen. (Finns det något värre än att vänta?!)
   
  Därefter vill jag gå den kursen och sen jobba. För när jag jobbar får jag lön och kan ändra väldigt mycket i mitt hästeri; bättre utrustning, regelbunden träning och bättre förutsättningar för att utvecklas vidare som ryttare.
   
  Kortsiktigt mål: antagning av kursen.
  Långsiktigt mål: utvecklas som ryttare.
   
  Give it to me!
   


  Kommentarer
  Josefin Pageryd- hästbloggen

  Håller tummarna för att du kommer med tjejen! :)
  Lycka till.
  Kram

  Svar: Hum, du fick visst kommentaren ändå? Haha, sjukt! Fattar ingenting :P
  vinna.blogg.se

  2013-03-14 @ 22:48:58 | URL: http://pageryd.se
  Anonym

  Håller tummarna för att du kommer med tjejen! :)
  Lycka till.
  Kram

  2013-03-14 @ 22:49:14
  Josefin Pageryd- hästbloggen

  Håller tummarna för att du kommer med tjejen! :)
  Lycka till.
  Kram

  Svar: Försökte svara på din blogg med den gick inte? Även att jag kommenterade och fyllde i allt så stod det att jag inget hade skrivit... (Det stod likadant på en annan blogg så är kanske fel på portalen?) Men kom på en sak med de där underliga kommentarerna du får! Är det ungefär lika många/ofta som du i regel brukar få kommentarer? För isf kanske det är andra som har samma problem som mig och är kommentarerna ska skickas så skickas sådana där istället? Kanske inte, men var en tanke jag fick.Tack, btw! :D
  vinna.blogg.se

  2013-03-14 @ 22:49:26 | URL: http://pageryd.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.