• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det här blir ett kul inlägg

  Torsdag idag = INGA PLANER! (Förutom att rida hästarna - tre styck.) Så spännande var det ja. Och min sambo ska krama betonggolvet hela natten sen, för efter han har slutat (kl 22) så ska de renovera byta ut lite prylar, laga och greja så bilen pallar med en vända till Elmia på lördag.  Det är ju inte frivilligt heller, utan snabbt måste det gå. Fyfan, och framhjulsdrivet med! Allt är värre, sämre och jobbigare med framhjulsdrivet! Skönt att jag slipper :] (Så går det när man ska hålla på att trimma och ha sig - skiten håller inte! Kolla in min istället; han rullar stabilt med sina 115,6 hk (y) höhöhö - sen att de inte är så "många" längre pga åldern, är en annan femma.)
   
  Någon som har 40 papp att skänka? Då skulle jag bli glad ägare till snyggheten nedanför. 945 FTT i rätt färg. Fan, att man inte bara kunde vara riiik (fast då hade jag nog inte köpt mig en 945a, haha, men ändå!). Och så är ju *förlåt älskade bil* sugmotor rätt tråkigt, framförallt när man har bråttom! Eller när man har åkt i Emils bilar... Då känns det som att det är fel på min bil - han är så jäkla slö! Men egentlign klagar jag inte. Den bilen har varit den bästa (och fulaste) jag någonsin haft. Är så nöjd med den så vill egentligen inte sälja den även den dagen jag har råd att köpa något "bättre".
   
   
   
  Jag och dessa fyrkantiga bilar! Men de är ju så fina <3 Älskar formen, haha.


  Kommentarer
  Noomie Sundell

  Om man var rik skulle man ju köpa sig en Mustang(;
  Jag ska också till Elmia på lördag.(((((((((((((: Hoppas på fint väder till kvällen med. SUG om det börjar snöa...... >.<

  2013-03-28 @ 11:40:36 | URL: http://lexx.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.