• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens planer, och Pärlahäst

  Idag ska vi, jag och min vän Jennie, göra en kul grej. Vi ska nämligen åka och kolla på en häst! Spännande, spännande! :)
   
  Jag sitter och slänger i mig fyra mackor och yoghurt just nu. Det krävs ju att fylla upp magen om man ska ut på äventyr. Efter det så ska jag hem och rida. Igår fick jag lite "rida-Aleccis-sug" igen, men jag borde nog vänta lite till då kroppen började värka rejält igen efter klubbtävlingen igår. Vi får se hur jag resonerar senare, när det börjar bli mer dags. Pärlahäst ska få vila t o m tisdag i alla fall, eventuellt mer. Men jag vill helst inte låta henne vila jättemycket, dvs inte mer än hon "behöver", fast å andra sidan vill jag ju ge henne en rättvis chans att bli kvitt om det är något som ligger i bakhåll i hennes kropp. Balansgång, it is.
   
  Utöver alla hästplaner idag så har jag inget planerat. Det känns skönt. Dessutom har vi riktigt fint väder! Man blir aldrig mätt på solen och dess svaga, försiktiga värme den har bjudit på i några dagar nu. Det är så skönt, att oavsett hur vädret utvecklar sig härifrån framöver, så ÄR det numera officiellt vår - och är det något jag älskar, så är det våren!
   
   
   
   
  Tjockispärl! Hon är väldigt tjock nu och det går inte så bra att minska magen... Men vi jobbar på det!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.