• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • C(/CE)-körkortsstart om en vecka!

  Ingen sadel i sikte... Det var värst vad mycket väntan det har blivit på sistone!
   
  Läkarbesöket (fylla i läkarintyget) tog typ 2 minuter. Skojar INTE. Det tog längre tid att väga mig och kolla längden än vad det tog att kryssa "NEJ", "NEJ", "NEJ", "NEJ", "NEJ"; osv... Och tjoff, så vad de pengarna borta! (Snacka om bra timlön för den läkaren, hähä.)
   
  Nu är i alla fall allt fixat; alla papper är ifyllda och ivägskickade till olika destinationer och jag hoppas allt blir som det ska och det SNABBT! Shit, måste verkligen bli snabba ryck för att allt ska finnas i min hand till om en vecka. Spännande, spännande.
   
  Om en vecka ja, det är då jag börjar min utbildning. Vad jag ska bli? Lastbilschaufför! Sen kan jag dessutom köra hästlastbil sen och dessutom får man BE på köpet. Blir klar lagom till jul, så det blir en stunds pluggande och pendlande.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.