• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • C-ponnyer

  Idag har jag bara ridit två hästar; båda storlek C-ponny. Först ett New Foreststo som jag lånade för sex år sedan, vid namn Monice, som min kamrat har hemma hos sig för tillfället. Hon red sin D-ponnyvalack och jag red stoet. Vi tog det lugnt, men det var ändå kul - dels pga att det var länge sedan vi umgicks och vi hade mycket att säga, men även att rida denna ponny igen.
   
  Därefter frågade jag om hon ville hänga på upp till mig och ta en tur på mina båda. Sagt och gjort. Jag som håller hårt i min stjärnhäst, lät henne prova Aleccis. Det gick bra, men jag är nog rätt jobbig som ägare, hahaha. "Hur känns det?" "Hur känns det nu?" "Hur skulle du säga att hon va om jag inte hade ridit henne?". Jag är ganska nyfiken på hur andra uppfattar mina hästar, så det är därför jag frågar hela tiden. Det såg bra ut, framför allt i slutet och imorgon ska vi ge oss på samma sak igen. Kul! :)
   
  Detta är Monice.
  Bilderna från våren/försommaren 2007, dvs snart sex år sedan, när jag hade henne som min egen.
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.