• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bruten tradition

  Min tävlingsdebut var i oktober 2007, tillsammans med min älskade andra hälft, bästavän, och tävlingskompanjon Pärla i min favoritklubb; Lenhovda Hästsportklubb.
   
  2008 var vi återigen där, dock i april, och vann båda klasserna.
   
  2009 så hade det börjat bli lite av en tradition. Vi började tävlingsåret med två starter i Lenhovda, ett ner i första klassen (sista i grunden pga att jag svängde för snabbt) och en tredjeplacering i LBn.
   
  2010 var mitt första avd B-år och då började vi fortfarande på denna anläggning; en felfri runda och en med ett stopp.
   
  2011 hade de ingen tävling pga att det krockade med andra saker samma helger de brukar ha tävlingen.
   
  2012 var vi där igen; en felfri runda och ett ner i andra starten.
   
  Vad har de nu hittat på inför 2013 då? INGEN LB! :( Hur tänkte de där?! Detta är ju lite av mitt "säkra kort" tack vare att både jag och Pärla trivs så bra på platsen och vi har aldrig haft en dålig dag där! Men för första gången sedan 2007, har vi alltid startat på deras ponnytävlingar. Nu i år kommer vi bryta denna tradition och vi kommer alltså inte finnas på plats i april. Surt!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.