• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bra hästeri, men börjar bli sjuk!

  Ååh, skit också! Jag börjar bli förkyld! Bara jag klarar mig till lördag iaf...
   
  Hästarna har skött sig allihop; de har gått 55, 65 och 65 minuter.
   
  Pärla i skogen och på en äng längs vägen samt ett varv i byn. Jag ville få igenom henne lite i sidorna och det blev helt klart bättre!
   
  Aleccis red jag dressyr på ängen. Ville lossa henne med och det var faktiskt ett helt okej pass. Volter, åttvolter, några serpentinbågar (men då sprang hon ifrån mig lite) och lite sporadiskt samt en fyrkant höll vi oss på. Fyrkanten använde jag när jag red förvänd galopp så det inte bara skulle bli böjt spår. Gick hyfsat, men vad det märks att hon måste bli starkare. Sen skulle stenmuren äta upp henne, men annars var det som sagt bra.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.