• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bad mood -> better mood

  Nu skrittar jag av Pärlahäst, och återigen har hon omvänt mig! Från en tuff, jobbig morgon med riktigt uruselt humör till en mycket bättre inställning och trevligt humör. Är det någon jag aldrig kan tacka tillräckligt för det hon gör för mig, så är det den hästen. Hon är odefinierbart betydelsefull för mig. Tack Pärl, nu är mina batterier fulladdade inför denna dag! Big love! :')Fint väder har vi också. Dock väldigt, väldigt blåsigt! Det är nästan som vi rider vid havet -så blåsigt är det - men det gör vi givetvis inte. Vi har inget hav här. Nej, nu är vi snart framme och då vet jag att guldhästen kräver snabba ryck för att få komma ut i hagen igen. Bäst att ge henne det hon vill :) Imorgon blir det (klubb)tävling! :D


  Kommentarer
  Madeliene - flickan som kämpar varje dag! ♥†

  sv: Anmäl dig gärna till att bli intervjuad av mig och synas bland alla mina läsare! :)

  Direktlänk: - http://madeliene.blo.gg/2013/february/vill-du-fa-en-intervju-plats-hos-mig.html

  Förlåt om du inte gillar dessa kommentarer, kram!

  2013-03-01 @ 09:51:49 | URL: http://madeliene.blo.gg


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.