• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ändrade planer - som vanligt

  Ja, ridning blir det. Nej, inte på förmiddagen. Ja, med sällskap.
   
  Alla hästar kommer blir ridna och i två olika omgångar, båda med sällskap. Haha, alltså jag känner mig som en liten unge som får rida med sällskap för första gången typ. Inte för att det egentligen är någon stor grej kanske, men när man alltid rider själv så är det väldigt nice att få rida med sällskap och tjöta i massor! :)
   
  Egentligen skulle vi ha åkt till Åseda för att hämta däck, men det gör vi imorgon istället. Efter all ridning blir det nog hyfsat lugnt, och lika tidigt ikväll som det blev igårkväll. Det finns inget ungdomsliv här inte!
   
  Ni har väl inte missat att solen skiner?! Inte en (ny) snöflinga så långt ögat når och runt nollan i grader. Jag tror minsann att jag ska skippa termobyxorna idag. Men lyckan varar inte särskilt länge då det ska snöa mer om en vecka igen. (Man kan alltid hoppas att det ändrar sig...) Kallt och minus kommer det vara i ett par veckor till tyvärr, men bara det inte snöar mer så får man väl vara nöjd med det...
   
   
  Jag har även luskat reda på lite information om ett ridhus i närheten och har seriösa funderingar på att betala en månadskostnad och sedan försöka åka ofta med Aleccis under april. Men det beror på om min sambo får behålla jobbet eller inte, och hur vädret/väglaget är osv. Det vore iaf bra om jag kunde försöka satsa på lite mer seriös ridning och verkligen ta tag i det under en månad för att förhoppningsvis kunna plantera bättre ridning permanent. Hoppas vädret ger med sig snart!


  Kommentarer
  Aili

  Jättefin bild! :)

  2013-03-23 @ 18:17:38 | URL: http://ailis.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.