• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis - tankar just nu

  Så fort vi har något ställe att rida på med vettigt underlag osv så ska jag prova att rida henne i förvänd galopp. Hon måste bli strakare, mycket starktare, i galoppen (framför allt vänster) och det är oerhört nyttigt. Då kan jag passa på att träna min balans och sits = sitta rakt över hästen.
   
  Jag tänker även försöka arbeta henne ställd; både utåt och inåt på böjt men även rakt spår. Även öppnor, slutor, mycket galoppfattningar ochannat smått och gott. Nu vet jag ju vad jag ska sträva efter och jag vet hur hon ska kännas när jag kan gå på henne och kräva att hon faktiskt gör det jag ber henne om. När det väl släpper så är hon ridbar på ett helt annat sätt och detta MÅSTE bli vardagsmat. Först då kan vi bli bättre och därefter kan vi nog börja med lite olika hoppövningar.
   


  Kommentarer
  Ellen

  Sv: Okej jag ska kolla på dom i någon butik :-)

  2013-03-08 @ 19:38:39 | URL: http://allakramartilldig.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.