• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Woho, sicken rolig dag

  Jag vet inte om det är ironi eller allvar i rubriken. Men gissar faktiskt på det första alternativet, (tyvärr). Först är det alltså skola med tillhörande körning och teori - kul, men man blir rätt trött i skallen efteråt då det är mycket att fokusera på och mycket intryck samt dessutom viktig teori på det. Sen hinner jag knappt hem och vända/byta om innan det är dags för jobb. Ska gå bredvid på det kommande sommarjobbet enda till klockan... sent. Pust. Inte för att jag har något emot jobbet, absolut inte, det är snarare så att det kommer bli tufft med allt på en gång. Men är ju värt det efteråt.
   
  Hästarna kommer alltså få stå idag, och det är planerat. Aleccis får ju även på glappdojjan rätt igen, så sen är hon redo för ridning igen. Nice!
   
  Foto: Ida
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.