• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Utvilad!

  Ojoj, sov till halv tolv idag (y) Halva dagen borta där ja, haha. Igår vid den tiden så var stallet redan klart och när jag tänker så få jag smått panik. Men idag är det mörkt, det regnar och det åskar. Tur jag planerade en tur barbacka idag med Pärlahäst. Aleccis kommer vila. Meeeeeen, det blir nog inte än på ett tag. Sjuter upp det och så kan man ju alltid hoppas på att vädret blir lite mindre blött senare under dagen.
   
  Idag blir det, utöver en kort stallvisit på ett par timmar, en mysdag. Kanske till och med en tjock sådan. Vi får se. Just nu har jag iaf inget annat planerat än att bara ta det lugnt en stund till. Blir nog bra. Skönt med en såhär slapp dag :)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.