• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tack på födelsedagen

  Yes, började dagen med lastbilskörning i två omgångar fram till lunchtid. Fick till och med göra lite nytta då vi behövde köra ett lass makadam (grus) till en annan lärare som grejade med sin trädgård. Det var kul! Fick åka till en grusgrop (eller vad det nu var), en lastare skopade på (det blev överlast på typ ett ton, så det har jag också fått känna på nu), och sen åkte vi och tippade ut det på ett ganska trångt ställe, mellan hus och garage, längs en grusväg. Det var faktiskt asfränt, haha. Och som sagt, kul att få prova på hur det fungerar "i verkligheten".
   

  Sen blev det en kort tårtfikning inkl paketöppning och kortläsning, samt lottskrapning. Dock hann inte den bästa grejen anlända, utan den kommer i början av nästa vecka. Längtar! :) Vad gäller kalas så ville jag inte ha det idag, utan det blir i helgen.
   
  Därefter åkte jag ut och red. Pärla fick gå dressyr med mycket galopp. Vi galopperade även uppför "himlabacken", så hon fick arbeta lite. Det började för övrigt regna ganska duktigt medan vi var ute med, och idag hade jag inte ens någon jacka på mig så var inte lite blöt och kall sen... Red inte Aleccis för hon har en jättejättelös sko (hovis kommer imorgon och slår dit den så den sitter igen). Den har varit lös ett tag, men jag kunde slå dit den lite provisoriskt en gång genom att slå på sömmarna underifrån och sen slå ner sömmarna lite (utifrån) och då satt det faktiskt ett tag till. Men nu har det släppt igen och det går inte att snålfixa igen.
   
  Det var faktiskt väldigt skönt att ställa sig i duschen sen och värma till kroppen igen, för usch vad kall man blir så fort man blir blöt! Hoppas nu kvällen också blir vettig och sen hoppas jag att jag kan gå och lägga mig i skaplig tid så jag inte är helt dödens imorgon. Morgondagen kommer bli A-S-J-O-B-B-I-G, så gäller att ha fiskat all sömn jag kan få tag i tills dess.
   
  Vill ha fint väääder!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.