• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Svävmoment

  Tog lite bilder igårkväll. De flesta blev rent skit, tyvärr. Men så är det ju medan man experimenterar och ska lära sig. Det tar sin lilla tid. Men sen hittade jag en helt okej inställning (tror nog faktiskt den är favvon just nu) och då var jag bara tvungen att smacka igång Aleccis lite. Hon svävade runt en stund och sen kom hon fram och ville bli klappad. Hon är verkligen så himla härlig, den hästen. Kanontrevlig från örontopp till hovspetsarna och vidare bak till svansen.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Det var rätt sent så det började skymma, så den översta blev bäst.
  Lite kul att bilden under nästan är exakt likadan på Aleccis, men med några meters mellanrum!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.