• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sommardag

  Idag har jag tänkt att försöka förbereda lite. Planera inför morgondagen då det kommer krävas flyt för att få det att fungera utan stress. Jag ska alltså åka med varje häst, en i taget, till P&Jn så det blir ganska mycket farande. Hoppas iaf få lite hjälp under dagen och det underlättar såklart alltid! Guld värt!
   
  Vad som står på min (icke fysiska) to-do-list är att köpa broddar och en ny gängtapp. Därefter ska båda hästarna få nytt vatten, de ska fodras lite, pysslas om och därefter rida. Det sista jag gör med dem innan de återgår till hagvistelsen är att brodda dem så det är klart inför morgondagen. (HATAR att brodda, och eftersom det alltid förr skulle krångla och ha sig så är jag numera ute i god tid. Lär inte ångra det imorgon när det är annat att tänka på.) Jag ska även fräscha till det i stallet och sen börja lägga fram grejer som ska med. Gnor väl av det värsta på de prylarna som ser förjävliga ut, men har inte planerat någon vårddag direkt.
   
  Om jag har jättemegaasskittur så ska jag eventuellt (förhoppningsvis) hinna sola lite, men det är knappt ens lönt att skriva ut det då jag redan nu listar ut hur det blir med den saken... Äsch, det blir nog bra ändå. Får väl trösta mig med en mjukglass full av tuttifruttiströssel annars, så jag blir glad igen!
   
  Bara genom att det är strålande sol gör ju att världen är snällare. Är störtförälskad i vädret just nu. Totally!
   


  Kommentarer
  Lydia

  Fin blogg! Fråga gärna något i våran frågestund :)
  http://teeamjump.horseworld.se/?p=401#comments

  2013-06-05 @ 10:25:54 | URL: http://teeamjump.horseworld.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.