• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärlis

  Red Pärla igår igen efter fyra dagar ifrån hennes rygg (ABSTINENS!!!). Hon har ju de senaste dagarna gått med två olika ryttare och sen fick jag inte ihop det utan hon fick vila i helgen. Så det kändes bra att få sitta upp på henne igen. Skrittade fram, travade och galopperade lite på en äng och hoppade därefter runt över småhindren och studsen som jag byggde upp till Aleccis i förrförra(?) veckan. Det gick bra och hon rullde på. Ett tag blev hon riktigt taggad och stark som jag vet inte vad. Haha, hon körde ner huvudet och drog på som tusan uppåt! Så var lite svårt att hinna styra dit vi skulle, men det gick. Sötpärl<3
   
  Efteråt var hon ganska svettig och såg lite smått trött ut, även om vi inte höll på så länge. Fast det var ganska intensivt.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.