• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärlahäst

  Idag har jag och Pärla varit ute och galopperat. Tog den långa varianten av en runda som jag tycker är helt okej. Vet att den är 1,2 mil så jao, idag har vi varit ute i 1,2 mil, större delen galopp (typ nästan bara galopp förutom fram- och avskrittning, nedförsbackar och asfalt), tog ändå nästan 1h 20 min för att hon skrittar så himla långsamt. Driver man på så tar hon två kvicka steg, men sen går det i Pärlafart igen. Det tog alltså typ 6,6 min/km i snitt, fast i själva verket gick det väl i 0 km/h när vi skrittade och desto fortare i galopp.
   
  Hon gjorde det hon skulle, som vanligt. Jag var inte så motiverad på att anstränga mig mer tekniskt än galopp, så därför passade det bra att bara rulla på och leta tryck i galopperna idag. Halva passet var torrt och halva var regnigt, men vi överlevde.
   
  Gillar bilden, trots att manen längst fram är på fel sida (störningsmoment!) och att hon är skittjock!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.