• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärla LD (2 mars -13)

  Bättre sent än aldrig! Här är min och Pärlas segerrunda från i mars där vi vann LDn i en av klubbarna vi är medlemmar i. Och ja, efter tredje hindret kom jag på (aningen sent, haha) att det var onödigt att gå utanför det hindret, så därav väldigt kass väg. Det syns även att jag kortar tyglarna mot sista hindret i grunden och varför kunde jag inte gjort det, typ, innan första istället? Haha, jaja, ingen stilrunda direkt men det brukar det ju inte vara när vi båda är i farten.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.