• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärla barbackadressyr

  Eftersom vädret var ostadigt fick det bli dressyr barbacka idag. Efter att vi hade skrittat klart började jag flytta henne lite i sidled och sen red vi några volter på en vändplan för att lossa henne litegrann, bara skritt så långt. Övergick till trav där jag fortsatte med att flytta henne sidled och sen galopperade vi lite. Skrittade en bit igen och red därefter på.
   
  Jag gjorde väldigt mycket skänkelvikningar med henne och försökte tänka på mina händer (bättre, men inte bra) samt sitsen = hur och när jag ber om vad. Hon var väldigt positiv och kämpade på riktigt bra idag! Dessutom blev hon riktigt mjuk och fin och framförallt i slutet var hon extra fin! Hon kändes riktigt fräsch och jag är så himla ledsen över hennes övervikt just nu. Är så tråkigt att jag inte får kontroll på hennes kropp utan att hon håller sig på sina stadiga extrakilon. Visserligen går hon inte heller upp mer, men ändå. Vi red i 1 h 10 min.
   
  Är iaf jätteglad och nöjd över henne idag och vi hade ett bra pass med bara positiv energi och allt som hör där till. Så underbart! :)
   
  Bild från P&Jn, fotad av Lovisa eller Ida.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.