• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nytt objektiv!

  Det var vad min tvåbenta älskling gav mig i födelsedagspresent och igår anlände den! :D Så på kvällen dummade jag mig lite med den, men kom dock ganska snart fram till 1. varför det finns stativ och 2. att den inte gör sig rättvis inomhus, höhö (zoomobjektiv). Men ändå! Man kan ju inte bara få något och inte prova det typ direkt. Så fungerar det inte med teknikprylar. Anyway, hoppas kunna prova den så snart som möjligt - utomhus, och helst i vettigt väder. Dock utan stativ, ehm. Men tror (och är rätt säker) på att det inte är hela världen utan går bra ändå sålänge det är skapliga förutsättningar.
   
  Här är han dåva!
   
   
   
   
  Och nej, det är kanske inte så himla häftigt att ta ett kort på en blomma i ett mörkt rum, och dessutom med blixt (jag är anti-blixt!) - men det som var så himla fränt var att jag stod aslångt ifrån den. (Var och en får definiera "aslångt" hur den vill.) Tycker iaf det var fränt :):)


  Kommentarer
  Wilma

  Sånt vill jg ha eller ett med mer zoom när jag fotar tävlingar typ som idag på pay & jumpen.. Har ju bara 18-55 :/ får spara och köpa! Är det bra? :)

  Svar: Jag har inte provat det utomhus än, men det kommer nog duga till mig :) Ja, mer zoom vill jag också ha, men känner att jag behöver ta ett steg i taget ^^
  vinna.blogg.se

  2013-06-27 @ 14:53:30
  Emilia Sjödin

  åh, jag vill också ha ett nytt objektiv!
  btw - vill du göra ett bloglovin byte med mig? :)

  2013-06-27 @ 16:51:16 | URL: http://emiliasjodin.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.