• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Några olika riddagar

  Dagen innan min och Aleccis  lokala tävlingsdebut för ett tag sedan, så red jag henne på en äng med rundbalar. Hon var jättetittig på omgivningen och spänd. Ändå brukar det vara mer uppskattat att vara på ett och samma ställe och snirkla runt. Red henne både utan och med stigbyglar. Minns att det var så himla fint väder, men vad gällde ridningen så var jag inte helt nöjd. Varför kan inte sommaren bara vara sommar hela sommaren för?!
   
  Iförrgår så hade jag ju tänkt en sak; nämligen rida dressyr med Pärla och eventuellt känna på henne med gramanen för omväxlings skull. Men så blev det inte. Istället så red jag med en kompis men vi hade nästan ett bråk (nåja, haha, överdriver liiite) angående vilken häst vem skulle ha. Båda ville ha Pärla. Men det slutade med att jag snällt fick ge med mig och överlåta min gula springare till min kompis och istället ta tokglada Brunis. Även då hade vi kanonväder! Vi red en runda som jag gillar, men inte rider så jätteofta ändå. Och vad kul det är att rida med sällskap! :) Aleccis var fin i omgångar och studsig som fan i omgångar, haha. Kul häst, men föredrar ändå att inte lämna sadeln med rumpan om jag får välja, haha. Ofrivilligt alltså. Vi var ute i en och en halv timme och mina stämband var torra och riktigt slitna efteråt efter allt snack (och gör si, gör så, gör inte så, tänk på det, och "vet du vad jag stör mig på..?" osv).
   
  Aleccis, fotad av Ida eller Lovisa


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.