• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Min dag

  Idag ska jag leva på gårdagens hoppträning, eller egentligen på hur fantastisk min Pärla är. Positiv och uthållig - jag syftar på åldern, klart fysiken är sämre men ändå ställer hon upp. Hon kämpar och kämpar - dagligen. Jag ger inte upp och då gör inte hon det heller. Definitionen av arbetshäst! (Att man kan bli så glad av en bra träning, haha! Eller ja, återigen - av en häst!)
   

  Min dag börjar med biltur till skolan. Väl där är det lastbilskörning som väntar och idag är det faktiskt en början på det som är "uppkörning" fast det är/heter inte uppkörning. Vi har ett visst antal timmar som ska "checkas av" för att se vad vi kan. Idag blir första svängen av de timmarna. Blir nog bra. Tycker jag har koll på läget för det mesta, men föredrar ju att inte köra mitt i pyttelilla Eksjö centrum, haha! Behöver nog lära känna fordonet mer innan vi ska in där mer. "ÄG VÄGEN" säger läraren. Dags att bli lika brutal bakom stora ratten som "lilla" ;)
   
  Nej men ärligt talat. Första delen av "uppkörningen" står på dagens schema och antaligen blir det väl lite teori för att fylla ut dagen medan han kör med andra elever. Sen ska jag stressa hem för att (helst) hinna äta något och sen stressa vidare till gården för att ge alla SJU djuren mat. Tänk, så mycket ansvar jag har fått, men även självmant har tagit. Mina båda hästar, grannarnas kaniner samt kattungarna (yes, de är TVÅ!) samt deras mor ska ha mat. Katterna har jag frivilligt börjat ge lite extra mat nu för att försöka göra ungarna någorlunda tama.
  Därefter styr jag cykeln vidare till jobbet där jag ska jobba under halva eftermiddagen och hela kvällen. Blir nog bra, men jag vet redan nu att jag kommer vara väldigt trött sen! Blir att stupa i säng ögonblickligen efter att jag har slutat.
   
  Det blir nog bra det här! Hästarna kommer alltså få sin inplanerade (jajamän) vila för denna vecka idag, förutom Aleccis då som inte går öht just nu. Men hon har faktiskt redan tröttnat på det där med semester! Haha, hon springer runt och så vallar hon stackars Pärla som tydligen också måste hänga med på Aleccis idéer.
   
   Brorsorna!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.