• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • "Lysande Sickan!"

   Ja, så är det. Jag har en plan och även om jag önskade att den var idiotsäker så är den dessvärre inte det. Men nu jääääävlaaaarrr är det dags att ta tag i det där med ridningen alltså. Jag är trött på att studsa runt PÅ/ÖVER hästen.
   
  Idag på hoppträningen ska jag megatänka på mina knän. Inget hemskt knäslut ska uppkomma utan istället ska jag hålla om hästakraken med mina vader och på så sätt ha mjuka fina knän vilket i sin tur leder till att jag studsar med hästen och inte över (och vidare ner på marken). Enkelt plan. Troligtvis enklare sagt än gjort. Sticker hon på i fullaste fläng så ska jag "skita i det" för bromsa kan vi, men innan vi kommer dit ska jag lära mig hålla om hästen. Jättebra idé, faktiskt. (Elleeeerrrrrr?)
   
  Känns just nu mer som ett självmordsförsök på torsdag än en P&J med 110 debut. (Jag kommer dööööö *dödsångest*) Blä, 110 är högt med en galen häst på GRÄS (troligtvis BLÖTT dessutom, hurrey!)... Jag vet iaf en som kommer bli kristen innan vi ska in på banan. Åååååååh så kuuuuul.... Ähähähäää. Ser mer fram emot Pärlas starter faktiskt, haha. Där går det iaf inte okontrollerat fort ;)
   
  Men ärligt. Aleccis kommer vara så äckligt galen så jag vet inte riktigt vad jag ska ha för plan B eller nödbroms. Ingen, ingen aning. Haha, borde fan va kul att prova lite mer höjd än tidigare men just nu är det inte direkt längtan jag känner ;) Jäkla höjdskräck och hårda nävar som ska bråka med Aleccis mun... = Ingen bra kombination. Äsch, bara att sluta lipa och köööööööraaaaa! (Kan ju inte gå värre än att vi 1. går omkull och dör, 2. jag ramlar av och dör, eller 3. jag dör av ångest innan. Så, äsch det är ju inte så farligt!)
   
  Ja, det är gräset som oroar mig. Mycket mer än 110 hindren. Men frågan blir om hon väljer att hoppa även när jag kommer fega ur eller om hon vägrar. Hon vill (ville) ju gärna vägra om det inte är 100 med balans och övertygelse osv. Men vafan, varför grunna på det nu. Är ju bara att prova! :)
   
  På marken är vi iaf kompisar <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.