• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ingen skola - men obligatorisk jobbinfodag

  Idag var jag så illa tvungen att ta ledigt från skolan då det är obligatorisk informationsdag om mitt sommarjobb. Känns ändå rätt bra, men tanke på att en kompis, som inte bor här permanent men är hemma över sommaren och även sommarjobbar här, också ska på den. Det gör det helt klart roligare!
   
  Efteråt så ska hästarna ridas, båda två. Har väl inte planerat något speciellt direkt. Eventuellt kännar jag igenom Pärla på gramanen, annars blir det bara "vanlig" skogsdressyr. Aleccis går nog på LP om vädret tillåter, annars som vanligt på skogs- och byavägarna. Blir nog bra, hur det än blir. Huvudsaken är ju att de rids och inte hur - så ser jag på det iaf.
   
  Tänkte langa lite hoppbilder från Aneby med, men det blir inte förrän när jag har lite mer tid över. De är från samma tjej som fotat bilden under. Gillar den bilden btw.
   
  Foto: Emelie Lindblad
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.