• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Gokväll allesammans!

  Idag har jag, som jag skrev, (jagveeeet, det blev fel igen *turmantidsinställertillrättdag*) haft fullt upp hela dagen! Eller njae, blev inte riktigt såå stressigt som jag hade planerat, men lite.
   
  Jo, började med att styra runt lastbilen i och omkring Eksjö centrum. Såg när läraren skrev ett "G" bland pappren, så so far so good! (y) (Skitsamma att det är minst 9 pass till som kan gå åt skogen innan det är dags att hurra på riktigt.) Fortsatte därefter med teori och vid lunch så fick vi sluta. Det tackar man för!
   
  Slängde mig i sängen och sov ett par timmar till. Hade två alternativ att göra i det läget: 1. rida eller 2. sova. Eftersom jag hade planerat vilodag (trots att planerna blev sådär med hopp - vila - hopp) så lät jag det bli så. Och så skulle jag aldrig ha orkat rida i vatten (lockande?), duscha igen och sen jobba till halvtio utan att ha blivit medvetslös. Så därför laddade jag hjärnkontoret, var faktiskt helt torr hela tiden (nice feeling), och ja, jobbade sen. Stressade dock ut till gården för att mata alla hungriga pälsbeklädda polare där ute. Nöjda blev dem allihop. Inte så svårt att bli kompis med dem inte! :)
   
  Aja, det var väl allt tror jag. Imorgon ska jag ha SOMMARLOOOOOOOV och sen på fredag har jag inte något jävla lov längre. En dags sommarlov blir det iaf, och så några strödagar här och där sen med. Nejdå, jag klagar faktiskt inte. Även om det hade varit skönt med fem veckors total ledighet. Jagmenar, smaka lite på det. Taste sweet.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.