• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fullt upp

  Idag fyller min far år, så efter skolan och ridning med medryttaren så blir det att fira honom. Det blir att hålla igång under eftermiddagen för att hinna.
   
  Resten av veckan händer också en del, villet såklart är roligt. Hellre det än att inget händer och allt rullar på likadant vecka efter vecka :)
   
  Tisdag innebär hoppträning och så ska jag även köpa nya gräsbroddar. Kan bli så att Pärla får vila då. 
  Onsdag sedan betyder ridning av båda och sen broddning av åtta hovar (=JÄTTEKUL).
  Torsdag P&J.
  Fredag Jönköping och så ridning såklart. Då är det på tiden att jag investerar i en ny stallklocka då den gamla har lagt av helt och hållet.
  Lördag kommer spenderas i Norrköping (har inte blivit informerad av tider ännu, men borde hinna rida på förmiddagen). Mitt i natten ska jag sedan ratta bilen hemåt och sedan sova ett par timmar.
  Söndag ska jag åka med Aleccis på tävling.
   
  I alla fall är det så det ser ut nu och är planerat. Sedan kan ju såklart vad som helst hända när man har så mycket bokat, så man får ha planerna lite "löst" planerade än så länge.
   
  Foto: Wilma Petersson


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.