• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fem sanningar

  o Det finns bara en affär jag tycker är kul att gå i och det är GeKås i Ullared. Billigt ska det va! :)
   
  o Jag har tagit bort mitt födelsedagsdatum på FB för jag vill inte bli grattad av folk som inte vet när jag fyller IRL och som inte skulle gratta om man träffades live. Uppskattar inte 200 grattis från folk man i stort sett bara vet vad de heter... Fyller för övrigt år i denna månaden.
   
  o Jag håller på att fundera ut en "deal" jag kan lägga fram till en ägare av en till häst som jag vill ha till hösten. ;)
   
  o Jag har redan tröttnat på skolan och vill ut och jobba (köra)!
   
  o När jag anmäler till tävling så är jag taggad inför den. Sen blir jag mindre och mindre taggad ju närmare det går. Det liksom svalnar tills det är dags. Himla störande! Det borde helt klart vara tvärtom...
   
  Mellonie, Braås våren 2012, felfri LC och LC+5


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.