• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Effektfulla bilder

  Här är några bilder som fantstiska Emelie Lindblad har fotat från Aneby. Min sits kan man verkligen diskutera och även handställning osv, men skitsamma. Tycker de är så häftiga eftersom man verkligen ser powern i dem (de två sista alltså). Det syns att hon tycker det är roligt! (Och på mig syns det att jag tror vi ska dö, hahaha.) Gillar faktiskt första bilden med. Rätt fin och jag gör dessutom ingen megaasjätteful min heller. Har ännu fler bilder från samma dag. Åh, är så himla glad och tacksam över det! :)
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.