• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Detta visste du inte om det som heter OSS:

  o Jag och min kille flyttade ihop/bodde ihop sedan första tiden tillsammans. På detta sett har det därför aldrig varit något konstigt/spännande/annorlunda med att planera att bo ihop - det bara blev så. Skönt, tycker jag! Men å andra sidan kan jag inte för mitt liv förstå hur andra kan vara tillsammans utan att bo ihop? Eftersom jag aldrig har provat det, så låter det rätt skumt på något sett i mina öron. Det tråkiga är dock att man missar hela den där fina grejen med att visa varandra att man vill ta nästa steg som ofta är flytta ihop, då det för oss blev så "odramatiskt".
   
  o Min kille körde en rätt snygg bil när vi möttes första gången (behöver jag ens nämna att det var en Volvo? Haha). Det är anledningen till att jag ens visste vem han var. Eller jao, thats how we met. Tidigare hade han en ganska extrem bil som både hördes, syntes och var väldigt trimmad, och faktiskt fortfarande är omtalad ibland - men denna har jag, som är fordonsintresserad, aldrig hört/sett i verkligheten. Hur skumt?! Men det komiska är att jag tycker den är skitful och antagligen är det väl därför jag inte minns den om jag nu mot förmodan har sett den någon gång.
   
  o Jag önskar att min kille kunde leta upp mig när han var tre och jag nyfödd så att vi kunde ha kedjat fast oss i varandra redan från första början.
   
  o Ska det köras/backas med släp av någon anledning (t ex flytt, hämta motor/andra bildelar, osv) så är det jag som kör. Min kille skulle ALDRIG få köra någon av mina hästar. Det beror inte på hans körning, utan för att ingen annan får köra mina djur. Simple as that.
   
  o Ett drygt dygn. Längre än så har vi aldrig varit ifrån varandra i taget (vad jag minns). Kommer dock bli längre (:(:(:() i juli på SMet...
   
  o Efter alla dessa år (haha) har vi fortfarande inte en enda pussbild på oss båda.
   
  Gammal bild, men har typ ingen annan..?
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.