• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Borde sova... eller diska

  Men här är två bilder på vad jag har roat mig med under dagen:
   
   

  Har dock ingen som helst tid över till något just nu. Inte ens disken... Full rulle konstant! Är det inte bakning i fyra timmar inför kalas, så är det kalas, skola, hästar, jobb eller kvalletid med killen (hinner knappt ens det sistnämnda). Så jaaao, bloggen är sistaprio och det har den förtjänat!

  Aleccis har dragit av sig vänster baksko (FLYYYYT, heter det, har jag hört. Fanfanfanfanfan), så hon har fått semester nu. Pärla kommer vara reserv på hoppträningen imorgon och sen blir det även P&J i slutet av veckan. Alltså... mina planeringar går då aldrig i lås. Men så är det och så kommer det bli. Inget mer med det. Ibland blir det oregelbundet och så även denna gång. Annars rids hon och kämpar på. Trots fetman så känns hon trevlig att rida just nu. Äsch, får väl ta det piano med detta ett tag till, men sedan borde det väl kunna hamna på rätt köl igen.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.