• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bästa Pärla

  Hoppade med Pärlahäst igår och hon var så himla härlig! Med mig, och framme för skänkeln direkt och reglerbar, ärlig osv. Vara bara ett missförstånd där jag råkade lägga henne i botten, annars var hon så gott som klockren! Och det känns så himla bra att hon nu de senaste gångerna verkligen har känts så fin! :')
   
  Hoppade fram på tre hinder två gånger (ett år varje håll). Hoppade därefter en kortare bana på ca 80 höjd, och därefter hela banan på 85-90 cm höjd. (Utgick från hoppträningen sist, därav banan, eller jao, det som var kvar av den. Lite var ändrat men det gick att bädda in.) Avslutade med två språng på en oxer.
   
  Mer nöjd än så kan jag inte vara över henne. Det som också var skönt var att jag oftast hittade bra avsprångpunkter (vilket jag har haft svårt för med Pärla de senaste månaderna). Eftersom jag visste vad jag ville (dvs hoppa 80-90 cm och inte högre) så tog jag med tumstocken och mätte samtliga hinder. Oxern är faktiskt, mot förmodan, 90 cm vilket man inte kan tro pga "halvgrod"-perspektivet.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.