• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ändringar

  Vad tråkigt det är när man planerar och planerar, och sen i sista sekund så ändras allt. Har stött på lite problem angående SM-helgen som nu måste lösas på något sätt... Känns inte jättekul just nu, men å andra sidan så kan det bli smidigare på andra sätt. Jag vet dock inte ens om det går att lösa än. Tråkigt. Ska kolla upp lite saker nu i början av veckan.
   
  Jag tänker inte heller starta Aleccis på midsommartävlingarna. Hade tänkt att starta 110 cm, men beslutar mig för att strunta i det. Hon går alltid bäst i andra klassen och att därför åka in och hoppa en klass, som dessutom är regional och lite i svåraste laget just nu jämfört vart vi är tillsammans, så känns det inte värt det. Vi kommer inte få ut något vettigt av det, tror jag. Det är bättre att jag åker på fler lokala 90 och 1m's hoppningar innan, då det ger oss betydligt mer och garanterat bättre upplevelser och positivare känsla. Så ärligt talat är jag inte särskilt missnöjd över det valet utan tvärtom känns det bra att ta ett beslut ut efter hur det ligger till istället för att skynda och prova. Jag har gjort det så många gånger tidigare, så jag borde ha lärt mig av det. Men som den optimist jag är så ser jag allt som chanser på att träna och bli bättre. Hur som helst, så ska det ändå bli rätt skönt att inte tävla. Nu har Aleccis ledigt från tävling resten av juni och hela juli. Eventuellt kan vi åka på något i augusti, men inte ens det vill jag sprika. Jag ska dock försöka åka till min favvotävlingsklubb som ska ha en lokal tävling i augusti, men det finns många saker som måste klaffa för att det ska bli av och det är så långt kvar att jag inte ens tänker fokusera på det. Istället går Aleccis lite lugnare just nu och sedan blir hon som sagt helt ledig under de första veckorna i juli.
   
  Vad gäller Pärla så har vi en P&J inbokad snart och jag hoppas hon kommer kännas lika fin och fräsch som hon gjort det sista. Det känns inte bra att skriva att hon känns fräsch eftersom hon är så himla tjock, men återigen - känns fräsch, är tyvärr inte i toppform rent viktmässigt...
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.